Waarvoor staat "At Issy's Naaishop"

Waarvoor staat At Issy's Naaishop ?

Beste Bezoeker,

Welkom op de website van At Issy's Naaishop. Graag schets ik u vooraf even waarvoor ik sta. Het retoucheren, herstellen en maken van kledij leerde ik in het Spes Nostra te Kuurne en Brugge waar ik afstudeerde als naaister aan het Technisch Instituut Heilige Familie - Maricolen. Sinds 2012 blies ik in bijberoep, naast mijn hoofdberoep als huisbewaarder in het gerechtsgebouw te Gent, mijn oude passie nieuw leven in.

Mijn hoofdbetrachting is om via een persoonlijke service en tegen heel betaalbare prijzen herstelwerk uit te voeren. Ik sloeg daarvoor de handen ineen met mijn goede vriendin, Huguette, zaakvoerster van juwelenwinkel Belle Epoque.

In april 2016 verhuisde ik naar Zomergem waar ik met dezelfde liefde voor het ambacht kledij herstel en retoucheer. Dit doe ik door vooreerst goed naar de wens van de klant te luisteren en vervolgens m.b.v. mijn professionele kennis deze wens uit te voeren of toch zo dicht mogelijk te benaderen.

Ik heet u graag welkom en dit mag gerust ook zonder afspraak.

Met vriendelijke groeten,

Isabel Desmet.